Gefeliciteerd met jouw gratis Birth roadmap!

Allereerst wil ik je feliciteren met de stap om jouw ultieme Birth roadmap te downloaden. Je staat nu namelijk op het startpunt van een reis naar een liefdevolle en ontspannen geboorte van jullie kindje. Als verloskundige, traumacoach en bevallingsverwerkingsspecialist is het mijn missie om jullie te begeleiden naar een bevalling vanuit regie, vertrouwen en ontspanning.

Wacht nog heel even!

Ik heb nog iets speciaals voor je, een aanbieding waarvan ik denk dat je die geweldig zult vinden. Voor slechts € 17,99 kun jij namelijk een Visualisatie meditatie aanschaffen.

"Van Angst naar vertrouwen"

Deze visualisatie is een geweldige aanvulling op de informatie in de Birth Roadmap en zal je helpen om je voor te bereiden op een bevalling met meer regie en comfort. Het helpt je letterlijk van angst, naar vertrouwen.

Het is een kleine investering maar het helpt je meer vertrouwen te krijgen in je lichaam, in jezelf en in je bevalling die gaat komen.
Je koopt hem hier!

Klaar om de volgende stap te zetten?

Ben jij klaar om nog dieper te gaan op de reis naar een ontspannen bevalling? Overweeg dan mijn online zwangerschapscursus, waarin ik je voorzie van alle kennis, tools en ademhalingstechnieken voor een bevalling vanuit regie, vertrouwen en ontspanning omdat ook jij gewoon kunt bevallen.

Je kunt hier meer informatie vinden over mijn bevallingscursus en ontdekken hoe deze cursus jou kan helpen.

Ik geloof in jou

Natuurlijk kun jij bevallen! Iedere bevallingservaring is uniek en je kunt nooit voorspellen hoe jouw bevalling zal verlopen. Ik geloof dat een goede voorbereiding en Mindset jou kunnen helpen om straks terug te kijken op een mooie geboorteherinnering, ook als de gehoopte bevalling anders loopt dan verwacht. Ben jij er klaar voor om jouw eigen bevallingsverhaal te schrijven?

Ik wil dat je weet dat ik er ben om je te ondersteunen, of je nu kiest voor de, houdingenkaart, de bevallingscursus, coachtraject of gewoon mijn gratis Birth Roadmap gebruikt. Ik geloof in jou en in je vermogen om deze bijzondere reis in vertrouwen en ontspanning te beleven.

Bedankt voor het vertrouwen dat je in mij stelt. Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen naar een mooie bevalling en eerste ontmoeting met jullie kindje.

Liefs,
Sabine

Sabine van der Meer van de zijkant en voor zich houdt zij een kunt bekken vast en laat zien hoe een kunst baby in het bekken ligt. Sabine van der Meer is eigenaresse bij Praktijk MeerZicht en Praktijk MeerZicht in geboorte en zij helpt jou aan meer rust en vertrouwen tijdens je zwangerschap of bevalling