Feel to heal

"Voor vrouwen die lijden door denken en willen helen door voelen"

Coaching kan jou helpen

Is één van onderstaande vragen op jou van toepassing? Lees dan vooral verder:

  • Zou je de bevalling het liefst gewoon overslaan?
  • Valt het zwanger zijn je tegen?
  • Ben je bevallen en is het grote genieten ver te zoeken?
  • Is je vorige bevalling een nare ervaring geworden?
  • Ben je aan het piekeren en aan het malen?
  • Wil je graag meer bespreken dan wat bij je verloskundige kan?
  • Is je relatie veranderd en kunnen jullie elkaar even niet meer vinden?
  • Ben je zoekende in het moederschap?
  • Voel jij je somber of overprikkeld?

Blijven tobben over bovenstaande zaken kost veel meer energie dan nodig en het heeft zeker invloed op hoe jij je voelt. Met mijn ervaring als verloskundige en coach kan ik jou begeleiden op weg naar herstel of balans.

Praktijk MeerZicht in geboorte (12)

"De ironie van het leven ligt in het feit dat we vaak lijden omdat we proberen emoties te vermijden. We kunnen angstig worden bij de gedachte om een emotie te voelen, en deze angst kan ons gedurende ons hele leven achtervolgen. Maar hier is het interessante deel: de daadwerkelijke ervaring van een emotie duurt slechts ongeveer 90 seconden.

Hoe langer we nadenken over die emotie of proberen deze te vermijden, hoe meer weerstand we creëren, en daardoor blijft het lijden voortduren.

Aan de andere kant, wanneer we ons overgeven aan het simpelweg voelen van de emotie zonder erover te piekeren, kunnen we veel sneller genezen. Minder denken, meer voelen – dat is vaak de weg naar emotionele heling."

Ben jij klaar met lijden? Tijdens mijn 1:1 coachtraject gaan we zes maanden intensief aan de slag zodat jij nu eindelijk rust, vrijheid en vertrouwen gaat ervaren.

Herken jij of heb jij

- Angst voor de bevalling?
- Een gecompliceerde zwangerschap?
- Een traumatische bevalling of kraamtijd?
- Te maken gehad met verlies of rouw?
- Last van depressieve gevoelens, negatief zelf beeld of onzekerheden?

- Burn-out klachten?
- Niet kunnen genieten van het ouderschap?
- Klachten zoals: alertheid, gespannen, vermijding
- Onverklaarbare lichamelijke klachten?
- Gevoel van onrust?

Angsten en twijfels mogen er zijn, je bent niet de enige. In mijn rollen van vrouw, moeder, verloskundige en coach kunnen we samen kijken waar jouw angsten en twijfels vandaan komen. Door echt te luisteren kan ik je helpen om weer vertrouwen te krijgen en je voor te bereiden op de geboorte en het moederschap. Daarbij is het enorm handig dat ik gebruik kan maken van mijn jarenlange ervaring als verloskundige.

Hoe zou het zijn

Als jij je weer jezelf voelt, ontspannen kunt zijn en vertrouwen kunt hebben in jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd? Dat jij weer aan het roer staat van jouw leven?  Dat je precies weet waar je het allemaal voor doet en dat je weer onderdeel bent van jouw leven in plaats van toeschouwer?

Hoe zou het zijn als jij vanuit vertrouwen het avontuur van het ouderschap aan kunt gaan?

Praktijk MeerZicht in geboorte (13)

Als verloskundige zag ik een enorme toename van psychische klachten bij zwangere vrouwen….

Tijdens mijn werk als verloskundige heb ik gezien dat zwanger worden, zwangerschap, bevalling, kraamtijd en ouderschap niet altijd een roze wolk zijn. Deze life-events kunnen een behoorlijke impact hebben op je emoties, gevoelens, gedachten, draagkracht en energie. Ik heb ervaren dat vrouwen of jonge ouders behoefte kunnen hebben aan extra begeleiding.

Door onzekerheid, verlies, traumatische bevallingservaringen of stress kan iemand, juist in deze periode, tijdelijk uit balans raken en psychische klachten krijgen. Mijn ervaring ligt in het begeleiden van vrouwen met behulp van een coachtraject waarbij ik gebruik maak van verschillende technieken.

Ben je door jouw (onvervulde) kinderwens, miskraam, zwangerschap, bevalling, moederschap of andere zaken de balans in je leven kwijt geraakt, dan wil ik je met mijn inzet en professionaliteit begeleiden op weg naar jouw herstel of balans, zodat jij weer “in control” komt.

Feel to heal

"Herstel door Emoties te Ervaren"

Voel de kracht van heling door je emoties te omarmen. Mijn unieke "Feel to Heal" aanbod is speciaal ontworpen om vrouwen te begeleiden bij het doorvoelen van hun emoties, zodat ze weer rust en vertrouwen kunnen ervaren, terwijl ze tegelijkertijd angstige klachten verminderen. Hier is wat je kunt verwachten:

Praktijk MeerZicht in geboorte (14)

1. Emotionele Begeleiding op Maat: Het traject begint met een diepgaande evaluatie van jouw unieke behoeften en ervaringen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk plan op dat is afgestemd op jouw specifieke situatie.

2. Veilige Ruimte voor Emotie: We creëren een veilige en ondersteunende omgeving waarin je je vrij voelt om je emoties te uiten zonder angst voor oordeel. Hier begint de reis naar heling.

3. Emotiebewustzijn en -educatie: Ik help je om een dieper begrip te krijgen van je emoties. Dit omvat het herkennen, begrijpen en accepteren van wat je voelt.

4. Emotieregulatievaardigheden: Je leert effectieve technieken om je emoties te reguleren en ze op een gezonde manier te uiten, zodat ze niet langer een bron van stress zijn.

5. Zelfzorg en Zelfcompassie: Ik moedig zelfzorg en zelfcompassie aan als cruciale stappen op de weg naar heling. Je leert om onvoorwaardelijk van jezelf te houden en vriendelijk te zijn voor je innerlijke wereld.

6. Praktische Oefeningen: Ik bied concrete oefeningen en hulpmiddelen die je in je dagelijks leven kunt integreren om je emotionele welzijn te ondersteunen.

7. Ondersteuning en Gemeenschap: Tussen de sessie door kun je onbeperkt gecoachd worden via WhatsApp gedurende het traject, zodat je steun krijgt wanneer je het nodig hebt.

Het "Feel to Heal" traject is meer dan alleen een programma; het is een kans om te groeien, te helen en een leven te leiden waarin je weer in balans bent. Verlicht de last van onverwerkte emoties en omarm een toekomst vol rust, vertrouwen en welzijn.

Neem vandaag de eerste stap op weg naar emotionele heling en een vervuld leven met "Feel to Heal."

"Sabine is een fijne coach, kan goed luisteren en heeft vele methodes waarbij je snel merkt wat wel en niet goed werkt voor jou. Super veel geleerd, toegepast en hierdoor mooie stappen kunnen maken."

Is "Feel to Heal" Geschikt Voor Jou?

"Feel to Heal" is de reis van emotionele heling en persoonlijke groei die openstaat voor vrouwen die zichzelf willen bevrijden van de last van onverwerkte emoties en weer in balans willen komen. Dit traject is bijzonder geschikt voor jou als:

1. Je draagt emotionele bagage met je mee: Als je emotionele wonden uit het verleden met je meedraagt, ongeacht de aard of de oorsprong van die wonden, biedt "Feel to Heal" een veilige en ondersteunende omgeving om te helen.

2. Je bent zwanger: Voor aanstaande moeders die zich zorgen maken over het effect van onverwerkte emoties op hun aanstaande moederschap, biedt dit traject de kans om met vertrouwen en veerkracht de volgende fase van het leven in te gaan.

3. Je bent een nieuwe moeder: Als je recent bent bevallen en worstelt met trauma, angst of andere psychosociale uitdagingen in je nieuwe rol als moeder, kan "Feel to Heal" je helpen om te helen en te floreren.

4. Je zoekt zelfbewustzijn: Voor vrouwen die streven naar een dieper begrip van zichzelf, hun emoties en hun relaties, biedt dit traject waardevolle inzichten en instrumenten.

5. Je staat open voor persoonlijke groei: "Feel to Heal" is bedoeld voor vrouwen die bereid zijn om actief te werken aan hun eigen welzijn en openstaan voor positieve verandering in hun leven.

6. Je verlangt naar emotionele rust en welzijn: Als je een verlangen hebt naar innerlijke vrede, emotionele balans en welzijn, dan is dit traject precies wat je nodig hebt.

Ongeacht je achtergrond, levensfase of specifieke uitdagingen, "Feel to Heal" biedt de begeleiding en de instrumenten om emoties te omarmen, te helen en een leven van innerlijke balans te bereiken.

Wat zit er in dit traject?

- 6 maanden traject

- 8 intensieve 1:1 coaching sessies van 90 minuten bij mij op de praktijk in Alkmaar

- Coaching via WhatsApp gedurende het traject, zodat je steun krijgt wanneer je het nodig hebt

- Gratis Journal

- Meditaties door mij ingesproken en begeleid

Investering

Vooraf hebben we een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of er een match is. Nadat er van beide kanten een YES is zullen we de afspraken inplannen en gaan we direct van start.

Traject Feel to heal
Eenmalig

€ 1.200,00 excl BTW

Traject Feel to heal
In 4 termijnen

€ 300,00 excl BTW