Heal your trauma's

"Een diepgaande verbinding met jezelf krijgen door het helen van jouw trauma’s"

Jij bent degene die jouw trauma in stand houdt

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Tijdens mijn Heal your trauma’s traject gaan we zes maanden intensief 1:1 samenwerken zodat jij eindelijk rust en vertrouwen ervaart en weer kan genieten van jouw leven.

Iedereen heeft trauma

Ja, dat geldt ook voor jou. Maar vaak zijn we ons er niet van bewust. Trauma is simpelweg een emotionele wond, een litteken van ervaringen die ons diep hebben geraakt. Iedereen draagt wel ergens een vorm van trauma met zich mee, soms groot, soms klein. Soms duidelijk aanwezig, soms verborgen in ons onderbewuste. Wat belangrijk is om te begrijpen, is dat trauma onze keuzes en gevoelens kan beïnvloeden, zelfs zonder dat we er bewust van zijn.

Of het nu gaat om uitdagingen uit onze jeugd, het verlies van een dierbare, of simpelweg de dagelijkse stress; trauma is een onvermijdelijk deel van het menselijk bestaan. Voor zwangere vrouwen en nieuwe moeders kan dit bijzonder intens zijn, omdat ze tegelijkertijd zorg dragen voor nieuw leven en hun eigen emotionele wonden koesteren.

Vrijwel iedereen heeft in haar jeugd te maken gehad met “ blauwe plekken” zoals een gevoel van afwijzing, eenzaamheid of het gevoel van niet goed genoeg zijn.
Op dat moment was ons kinderbrein nog niet in staat om deze ervaringen te verwerken, waardoor de emoties werden opgeslagen in ons lichaam als een overlevingsmechanisme. Deze opgeslagen emoties en de daarmee verbonden overtuigingen manifesteren zich vaak als gevoelens van eenzaamheid en onvoldoende zelfwaardering. Hierdoor kunnen we een gebrek aan zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfacceptatie ervaren. De patronen die we ontwikkelen, zoals zelfverwaarlozing, pleasen, perfectionisme, controlebehoud, het stellen van onvoldoende grenzen, isolatie, verdoving of het zoeken naar afleiding, vormen een beschermende laag om deze emotionele wonden.

Belangrijk om te weten: jouw trauma definieert niet jouw hele leven. Het is slechts een hoofdstuk in jouw verhaal. We kunnen samenwerken om te begrijpen en genezen, zodat je een toekomst vol veerkracht en welzijn kunt creëren.

Praktijk MeerZicht in geboorte (23)

Traject Heal your trauma's

Ben jij klaar om los te komen van oud zeer en trauma’s? In mijn exclusieve 1:1 coaching traject gaan we 6 maanden intensief samenwerken. Wil jij inzichten opdoen in jouw patronen en belemmerende overtuigingen? Wil jij begrijpen wat maakt dat je doet wat je doet? Wil jij helen en weer volledig mogen zijn wie jij bent?

Dit traject is persoonlijk en geheel afgestemd op jou.
Ben jij klaar met jezelf klein houden? Wil jij de verbinding met jezelf herstellen?

Dit traject is geschikt voor vrouwen met:

 • PTSS klachten;

 • Een meegemaakte trauma;

 • Een onveilige jeugd;

 • Concentratieproblemen: je hebt moeite met overzicht houden;

 • Vergeetachtigheid: je vergeet vaker afspraken;

 • Stemmingswisselingen: je bent sneller geïrriteerd, boos of emotioneel;

 • Slaapproblemen: je komt moeilijk in slaap of wordt vaak wakker ondanks dat je moe bent;

 • Gevoel van onzekerheid;

 • Lichamelijke klachten: vermoeidheid, hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, vaak verkouden etc.;

 • Problemen in relaties;

 • Depressieve klachten of somberheid;

 • Het gevoel van overleven in plaats van leven;

 • Het gevoel van niet goed genoeg zijn;

Heal your trauma's

"Trauma is de ervaring, niet de gebeurtenis"

Wat brengt dit traject jou?

- Diepgaande zelfontdekking: je zult jezelf op een dieper niveau begrijpen. Ontdek wie je werkelijk bent, los van de last van het verleden.

- Emotionele vrijheid: laat los wat je tegenhoudt. Leer hoe je met compassie kunt reageren op jouw emoties, zonder door hen overmand te worden.

- Zelfliefde en acceptatie: Omarm jezelf met onvoorwaardelijke liefde en acceptatie. Transformeer en versterk je zelfvertrouwen

- Innerlijke rust: Voel vrede en rust in jezelf, zelfs in turbulente tijden. Ervaar een grotere mate van emotionele stabiliteit

- Veerkracht en groei: Ontwikkel de veerkracht om uitdagingen het hoofd te bieden

- Een stralende toekomst: Jouw toekomst zal niet langer beperkt worden door het verleden.

Met mijn toegewijde begeleiding en bewezen methoden gaan we aan de slag op verschillende lagen: mentaal, emotioneel en fysiek zodat jij kunt helen van jouw trauma’s. Samen zullen wij de weg vrijmaken voor jouw innerlijke groei en heling.

Praktijk MeerZicht in geboorte (11)
Praktijk MeerZicht in geboorte (15)

Wat zit er in dit traject?

- 6 maanden traject

- 10 intensieve 1:1 coaching sessies van 90 minuten bij mij op de praktijk in Alkmaar

- Coaching via WhatsApp gedurende het traject, zodat je steun krijgt wanneer je het nodig hebt.

- Gratis Journal

- EMDR *op indicatie

- Meditaties door mij ingesproken en begeleid

Kennismaken

Vooraf hebben we een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of er een match is. Nadat er van beide kanten een YES is zullen we de afspraken inplannen en gaan we direct van start.

"Sabine is een fijne coach, kan goed luisteren en heeft vele methodes waarbij je snel merkt wat wel en niet goed werkt voor jou. Super veel geleerd, toegepast en hierdoor mooie stappen kunnen maken."

Investering

Je verdient het om gelukkig en gezond te zijn. Dit traject is een investering in je welzijn en toekomst. Geef jezelf de kans om te genezen, te groeien en te stralen.

Ben je klaar om de last van je trauma achter je te laten? Wil je weer rust en vertrouwen ervaren? Wil jij weer genieten van het leven?

Neem vandaag nog de eerste stap op weg naar herstel.

Traject Heal your trauma's
Eenmalig

€ 1.500,00 excl BTW

Traject Heal your trauma's
In 6 termijnen

€ 250,00 excl BTW