30 days from Journal to Growth

"Schrijf om te helen en te groeien"

Journaling is hot!

PHOTO-2023-05-06-22-42-24 2

Als je vroeger ook in een dagboek schreef, herinner je je misschien nog dat schrijven enorm oplucht. Het helpt om alles even van je af te schrijven, dat geeft innerlijke rust en het helpt om te relativeren. We krijgen nogal wat prikkels op een dag. Ons hoofd zit vaak overvol en soms zitten we gevangen in onze gedachten en emoties. Schrijven helpt om deze gedachten te ordenen en bewust te worden van jouw emoties. Schrijven helpt ook goed bij Angst en depressie. Het helpt om het zenuwstelsel te kalmeren en emoties te doorvoelen zodat er weer rust en vertrouwen ontstaat.

Zodra je iets op papier zet, staat het tevens ‘vast’ in beeld en heb je dus meer inzicht in wat er in je hoofd omgaat. Hierdoor word je minder afgeleid door je gedachten en ben je productiever. Schrijven helpt bij persoonlijke reflectie waardoor er inzichten ontstaan en patronen herkenbaar worden. Door deze bewustzijn kun je werken aan wat jou niet meer dient.

Dit is jouw kans om jezelf te omarmen, te groeien en bewustzijn te cultiveren. Als vrouw verdien je het om in balans te zijn, om te floreren en om je mentale gezondheid te versterken. Dit Journal is jouw reisgids naar een vervuld leven.

Waarom dit Journal?

1. Persoonlijke Ontwikkeling: Het Journal is doordrenkt met krachtige oefeningen die je helpen diep in jezelf te graven, zodat je inzichten krijgt in jezelf en groeit in bewustwording.

2. Bewustzijn & Groei: Leer je emoties en gedachten te herkennen en doorvoelen. Ontdek hoe bewustzijn leidt tot persoonlijke groei, rust en vertrouwen.

3. Positieve Verandering: Transformeer van overleven naar leven. Dit Journal is jouw instrument om positieve veranderingen in je leven te omarmen.

4. Gemeenschap & Steun: Sluit je aan bij onze community van vrouwen die dezelfde reis maken. Samen delen we, samen helen we.

Wat kun je verwachten

De 30 Days from Journal to Growth biedt:

Dagelijkse Reflecties: Begin en eindig je dag met gerichte vragen om je bewustzijn te vergroten.

Emotie Erkenning: Leer hoe je emoties kunt herkennen, begrijpen en doorvoelen.

Zelfliefde Praktijken: Ontwikkel een dieper gevoel van liefde en acceptatie voor jezelf.

Doelgerichte Actie: Zet stappen naar een vervuld leven door bewuste keuzes te maken.

Investeer in jezelf.

Dit is jouw kans om in jezelf te investeren, om te groeien en om de kracht in jezelf te vinden. Je verdient het om te bloeien, om bewust te leven en om de mentale gezondheid te koesteren.

Praktijk MeerZicht in geboorte (17)

Begin vandaag nog

Neem de eerste stap naar een betere versie van jezelf. Het 30 days from Journal to Growth wacht op je, klaar om je te begeleiden op je pad naar bewustwording en geluk.

Transformeer je leven vandaag nog

Jij hebt de kracht om te veranderen, om te groeien en om te stralen. Koop nu het “30 days from Journal to Growth” Journal en begin je reis naar een bewuster, gezonder en gelukkiger leven.

Journal productfoto

Nu voor slechts € 29,95