Oh My Birth

Online cursus

Oh My Birth

Welkom bij Oh My Birth, dé online zwangerschapscursus die jou écht klaarstoomt op de komst van jullie kindje.

Hier geen saaie of zweverige puflessen. Met 8 modules bereid ik je voor op een angstvrije, ontspannen en positieve geboorte-ervaring, zelfs als het anders loopt dan gepland. Speciaal voor vrouwen die spanning of angst ervaren: met mijn cursus begeleid ik je van angst naar vertrouwen. We gaan voor een bevalling waarbij ontspanning, zelfsturing en vertrouwen centraal staan, zodat je straks met een warm gevoel kunt terugkijken op de geboorte van jullie kindje.

Dit is het begin van een geweldig avontuur, en ik ben er om je met alle vertrouwen op weg te helpen naar het ouderschap.

"De online zwangerschapscursus die jou écht voorbereidt op de geboorte van jullie kindje"

  • Herken je dat gevoel van opwinding en spanning bij de gedachte aan de geboorte van je kindje? 
  • Ben je onzeker door de onwetendheid? Onwetendheid over hoe alles zal verlopen, over wat er gebeurt in je lichaam, over hoe jij zelf de bevalling zult ervaren?
  • Ervaar je een angstig gevoel als je denkt aan de pijn en ongemakken die de bevalling met zich meebrengt?

Als aanstaande moeder verlang je natuurlijk naar een bevalling vol vertrouwen en regie. Je wilt niets liever dan dat je partner actief betrokken is bij je bevalling. Dat je je ondersteunt en gerustgesteld voelt. En dat je door je positieve mindset precies weet wat je wilt in iedere situatie. Dat je niet overspoelt raakt door verwarring, spanning of emoties. En dat je straks alleen maar mooie herinneringen hebt aan het moment dat jullie kindje werd geboren.

Welkom bij Oh My Birth

Na het volgen van de cursus "Oh My Birth" sta je vol vertrouwen en kracht in je schoenen. Je bent klaar voor de geboorte van je kindje. Niet alleen weet je alles over de fysieke aspecten van de bevalling, maar je hebt ook de tools en technieken geleerd om een diepe vertrouwensband met jezelf, je lichaam en het bevallingsproces te ontwikkelen.

Je hebt geleerd om je onderbewuste overtuigingen te verkennen en om te buigen. Hierdoor ga je met een positieve mindset en vol vertrouwen de bevalling tegemoet, ongeacht de situatie. Je hebt geleerd om met ontspanning en rust te reageren op de uitdagingen die de bevalling met zich mee kan brengen.

Na het voltooien van de cursus ben je niet alleen klaar voor een liefdevolle ontmoeting met je kindje, maar ook voor een betrokken, ontspannen ouderschap. Je hebt geleerd hoe je flexibel kunt omgaan met onverwachte omstandigheden en bent volledig voorbereid om het ouderschap, samen met je partner, te omarmen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens deze cursus krijg je alle informatie die je nodig hebt voor een positieve bevalervaring. Zo worden jullie experts in ontspanning en leren jullie wat er simpelweg gebeurt in je lichaam tijdens de bevalling. Ik geef jullie op een enthousiaste en interactieve manier informatie over o.a. hormonen, het zenuwstelsel, de anatomie en de verschillende fases van de bevalling.

Daarnaast ontvangen jullie waardevolle tools zoals ademhaling- en massagetechnieken, visualisaties, affirmaties, methoden voor natuurlijke pijnstilling en verschillende houdingen. Samen creëren jullie de positieve mindset die de basis vormt voor een positieve bevalervaring, ook als het anders loopt dan gehoopt. We weten namelijk niet hoe jouw bevalling zal lopen, hier heb je geen invloed op maar je hebt wel invloed op hoe je hiermee omgaat. Voor het geval dat de bevalling anders verloopt bied ik inzichten over medische indicaties, pijnstillingsopties en hoe je flexibel kunt omgaan met het verloop, of je nu thuis of in het ziekenhuis bevalt.

Deze cursus is voor iedereen die een kindje verwacht, ongeacht de bevallingsomstandigheden. Zelfs als je bijvoorbeeld een geplande keizersnede krijgt, is de kennis die je opdoet van onschatbare waarde.

Na inschrijving ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving waarin je de cursus kunt starten.

Kosten en vergoeding

De cursus kost € 249,-. Betalen in 3 termijnen is mogelijk. En hier is het beste deel: bijna altijd wordt de cursus vergoed als je aanvullend verzekerd bent! Waarom wachten? Neem de leiding over je bevallingsreis en maak je klaar voor een positieve en zelfverzekerde start als ouder.